Gastromeals ziet er wel brood in ;-)

We starten graag met volle 'goesting' <B
28 februari 2023 in
| Nog geen reacties

Ceci n’est pas un dessert.


Wat bedoelen we hiermee denk je? Wat is dit?

Dit is een volwaardige broodmaaltijd voor iemand die beperkt is in smaak en textuur van wat hij of zij kan eten. Dit impacteert 400.000 mensen in de Benelux alleen al.

Dit wist je niet, toch? Wij bij Gastromeals gaan net dat onverwachte brengen. Omdenken is de boodschap. Wij zorgen voor de broodnodige innovatie in voeding voor de zorg. Voeding in de zorg staat voor betaalbaar, gezond, vers, maar vooral lekker.

Lekker is de trekker. Als iets lekker is, gaan mensen er meer van eten en als dit dan nog gezond en betaalbaar is voor de organisatie en zorgbehoevende, scoren we 2x.

Veel bedrijven willen cateren voor dit publiek, maar veel bijten er ook hun tanden op stuk.

Wij bij Gastromeals gingen echter niet over 1 nacht ijs. We zijn nl. De spin-off van CRIGA. Een innovator voor voeding in de zorg al meer dan 10 jaar actief in onderzoek en opleiding. Er staat een team van researchers en specialisten achter ons die onze toegang tot de markt zullen helpen verzorgen.

Wij hebben samen meer dan 50 jaar professionele ervaring in eten en drinken voor mensen in een zorgomgeving. We zullen ons full time smijten om dit tot een succes te maken. Lepelbrood is de start, maar we hebben -tig ideeën om verdere stappen te ondernemen.

We zijn een coöperatieve, dus winst is goed, maar vooral om onze doelgroepen beter te kunnen helpen. We zullen dus steeds fors investeren in onderzoek.

Wat zoeken we? We zijn klaar met de productie en verdeling van deze broodmaaltijden via online en apothekers. We hebben een netwerk van medici, logopedisten en verpleging die geloven in onze producten en deze mee zullen promoten.

We hebben nu believers nodig die ons financieel helpen om de eerste stappen te zetten in productie. We zoeken dus financiële participatie in onze cooperatie om onze toekomstplannen te kunnen uitwerken. Niet allen mecenases, we zullen ook rendement uitkeren. Ook gaan we participaties aangaan met overheden in Be & Nl.


Gastromeals, broodnodig in de zorg

 

in
Aanmelden om een reactie achter te laten