Spoon It Inspiratie & Best Practices Event

Ziekenhuis Maria Middelares Gent

Registraties zijn gesloten
Gastromeals en AZ Maria Middelares nodigen u graag uit op het
 'Spoon It Inspiratie en Best Practices Event'.


Kom er meer te weten over de vernieuwende aanpak van Gastromeals, een coöperatie met als missie de voedingszorg te verbeteren door innovatieve, op maat gemaakte, en smaakvolle maaltijdoplossingen aan te bieden voor patiënten met kauw- en slikproblemen. De focus ligt hierbij op sociale impact en duurzaamheid, waarbij winst wordt gezien als een middel om positieve verandering te creëren, niet als het uiteindelijke doel.  


Maar vooral kan je natuurlijk de dag zelf de (h)eerlijke Spoon It broodmaaltijden proeven en krijg je in ‘scoop’ al inkijk op de volgende innovaties die er staan aan te komen.


Het evenement biedt ook een uitstekende gelegenheid om ervaringen te delen, vragen te stellen aan onze experts en inspiratie op te doen voor uw eigen zorginstelling. 


Samen kunnen we de voedingszorg echt verbeteren!


Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in Gent!


Praktisch:

Het ziekenhuis is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De sessie vindt plaats in de ruimte naast de kapel in het Klooster. Bij aankomst kun je een parkeerticket nemen om binnen te komen. Na de sessie worden er gratis uitrij-tickets uitgedeeld.
Voor informatie over waar de zaal zich bevindt op de site en hoe je best naar de locatie kunt komen, verwijs ik graag naar de volgende link op de website: AZ Maria Middelares | AZ Maria Middelares .


Datum & Tijd
dinsdag november 14, 2023
11:00 12:30 (Europe/Amsterdam)
Locatie

AZ Maria Middelares

Buitenring-Sint-Denijs 30
9000 Gent
België
info@gastromeals.eu
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Beni Van Dam

+32 498 58 63 38
beni@gastromeals.eu
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.