Gastromeals

broodnodig in de zorg


Lekkere, veilige en gezonde oplossingen

voor thuis en in de zorg


Lekker

Dat is de trekker!

Veilig

Doordacht, eerlijk!

Gezond

Authentiek, natuurlijk!

We zijn een enthousiast team dat ‘Culi-Clinical’ gerechten aanbiedt onder het label


Lekkere, veilig lepelbare en gezonde gerechten voor zij die het nodig hebben.Oneindig veel combinatiemogelijkheden

Met aangepaste textuur

We bieden onze gerechten in verschillende texturen aan.
Hiervoor gebruiken we de ​IGADY-matrix, de ideale aanvulling op IDDSI.

Dit laat ons toe om je een betere smaakervaring te bieden. 

                                Kom meer te weten

Wij zijn Gastromeals

Wie zijn we?

Gedreven professionals met jarenlange ervaring in foodservice.

Voor wie ?

We willen mensen met reuk-, smaak-, en/of slikproblemen helpen.

Waarom ?

Wij gaan voor een meetbare positieve sociale impact!

Duurzaam?

Zeker! Korte keten & verantwoord ondernemen zit bij ons ingebakken.

Altijd eerst.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.

Gastromeals, de impact spin-off

We zijn een officiële spin-off van CRIGA. Het 'Center for Research and Innovation in Gastrology & Primary Food Care’.  Deze non-profit organisatie  is al meer dan een decennium de stille motor achter verscheidene initiatieven voor innovatieve voeding voor de zorg. Ze zet samen met universiteiten en kenniscentra in Europa projecten op en voert onderzoek uit. Sinds 2019 stuurt ze trouwens mee een European Transnational Reference Site aan. 

Leer meer

We willen iedereen de kans geven om deel uit te maken van dit unieke verhaal. Wie in dit verhaal gelooft en wil steunen, kan eenvoudig een deel van Gastromeals kopen en zo meehelpen om sociale impact te maken. 
Investeer mee in een smakelijke toekomst voor de zorg en geniet van een eerlijke return op je inleg.

Deze website wordt beheerd door Gastromeals sce. Op de hele site verwijzen de termen 'wij', 'ons' en 'onze' naar Gastromeals sce. Gastromeals sce biedt deze website, inclusief alle informatie, hulpmiddelen en diensten die beschikbaar zijn vanaf deze site, aan u, de gebruiker, onder voorbehoud van uw aanvaarding van de algemene voorwaarden, beleidsregels en kennisgevingen die hier worden vermeld.

Door onze site te bezoeken en / of iets van ons te kopen, neemt u deel aan onze "Service" en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de algemene voorwaarden. Deze zijn van toepassing op alle gebruikers van de site, inclusief maar niet beperkt tot gebruikers die browsers, leveranciers, klanten, verkopers en / of leveranciers van inhoud zijn.

Lees onze algemene voorwaarden zorgvuldig voordat u onze website bezoekt of gebruikt. Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van een deel van de site, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst, mag u geen toegang krijgen tot de website of diensten gebruiken. Als deze algemene voorwaarden als een aanbieding worden beschouwd, is de acceptatie uitdrukkelijk beperkt tot deze algemene voorwaarden.

Alle nieuwe functies of hulpmiddelen die aan de huidige winkel worden toegevoegd, vallen ook onder de algemene voorwaarden. U kunt op elk moment op deze pagina de meest recente versie van de algemene voorwaarden bekijken. We behouden ons het recht voor om onze website te vervangen door updates en / of wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortdurende gebruik van of toegang tot de website na het plaatsen van wijzigingen houdt acceptatie van die wijzigingen in.

Onze winkel wordt gehost op Odoo. Ze bieden ons het online e-commerce platform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen.

Website kan cookies gebruiken om de navigatie van de website te personaliseren en te vergemakkelijken voor de gebruiker van deze site. De gebruiker kan zijn / haar browser configureren om de kennisgeving en de installatie van de cookies die door ons zijn verzonden af te wijzen.